Rondleiding in de kruidentuin

Ik geef rondleidingen in mijn eigen kruiden-, moes- en bloementuin en fruitboomgaard. Je wordt ontvangen met een kopje kruidenthee of koffie. Al wandelend door de tuin, vertel ik over de teelt en het gebruik van kruiden als keukenkruid, voedings- en gezondheidsbevorderend middel, geneeskrachtige plant, in de aromatherapie en huidverzorgingsproducten. Je maakt kennis met de brede toepasbaarheid van kruiden en ervaart de kruiden door ze te zien, ruiken, voelen en proeven.

Update: Deze rondleiding kan doorgang vinden met inachtneming van de RIVM-richtlijnen als gevolg van het Corona-virus en het huidige advies om minimaal anderhalve meter afstand te houden van elkaar.


Duur en kosten

De rondleiding duurt ongeveer 1,5 uur en kost € 10,- per persoon inclusief een plantje of zakje zaden naar keuze om mee naar huis te nemen.


Locatie

Ik geef de rondleiding in mijn kruiden-, moes- en bloementuin en fruitboomgaard aan de Diependalsweg 10 in Epen (Zuid-Limburg).


Data

Dagelijks van begin april tot eind oktober. Neem van te voren even contact op als je er zeker van wilt zijn dat ik thuis ben.