Reinigen (detox) met natuurlijke voeding en voorjaarskruiden

In het kort leg ik uit wat detoxen is, waarom het belangrijk is om je lichaam regelmatig te reinigen, op welke manieren je het lichaam kunt ontdoen van gifstoffen en hoe je jezelf kunt voorbereiden op een reinigingskuur.

Daarna leg ik uit dat het ook mogelijk is je lichaam te reinigen zonder streng te vasten en wel met natuurlijke voeding zoals groenten, fruit, kruiden en wilde planten.
Om te laten zien hoe gemakkelijk en lekker dit is, maken we met onder meer kruiden en wilde planten enkele gerechtjes en een reinigende voorjaarsthee die de reiniging van je lichaam ondersteunen. Natuurlijk gaan we alle gerechtjes ook proeven.
Je krijgt de recepten mee naar huis.


Duur en kosten

Deze workshop duurt 4 uur en kost € 49,- per persoon.

Minimum aantal deelnemers: 4

Maximum aantal deelnemers: 8

Update: Deze workshop kan doorgang vinden met inachtneming van de RIVM-richtlijnen als gevolg van het Corona-virus en het huidige advies om minimaal anderhalve meter afstand te houden van elkaar. Het maken van enkele gerechtjes is niet mogelijk en wordt vervangen door een rondleiding in de tuin. De recepten bespreken we wel en krijg je ook mee naar huis.

Het maximale aantal deelnemers is momenteel 3.


Locatie

Ik geef deze workshop bij mij thuis: Diependalsweg 10, Epen (Zuid-Limburg).


Data

Kom je met meerdere personen dan kunnen we in overleg een geschikte datum vaststellen. Voor individuele aanmeldingen kunnen we in onderling overleg bepalen of je kunt aansluiten bij een reeds ingeplande groep.