Koken zonder pakjes en zakjes (tijdelijk niet beschikbaar)

Update: Deze workshop kan tijdelijk geen doorgang vinden met inachtneming van de RIVM-richtlijnen als gevolg van het Corona-virus en het huidige advies om minimaal anderhalve meter afstand te houden van elkaar.

We staan steeds minder in de keuken en grijpen liever naar het gemaksvoedsel uit de supermarkt. Snel en makkelijk koken uit pakjes en zakjes, uit blikken en stoombakjes, uit diepvriesdozen en knijpflacons. Ongeveer vier miljoen kant-en-klaarmaaltijden gaan er in ons land per dag over de toonbank. Maar is dit wel gezond? Wat zit er allemaal in ons eten om het lang houdbaar te maken, er mooi uit te laten zien en lekker te laten smaken?

Graag wil ik laten zien dat het helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn om gezond en lekker te koken en eten. Je kunt ook (of juist!) van deze goede voeding genieten zonder het gevoel te hebben dat je niets meer mag of kunt eten. Want het kan echt! Een gezonde en lekkere maaltijd bereiden, zonder gebruik te maken van pakjes en zakjes. Koken met pure ingrediënten dus. Zonder geraffineerde suiker en kunstmatige toevoegingen.

We gaan na een stukje theorie zelf aan de slag en maken een aantal gerechtjes die we daarna gezamenlijk gaan proeven. Je krijgt de recepten mee naar huis.


Duur en kosten

Deze workshop duurt 4 uur en kost € 49,- per persoon.

Minimum aantal deelnemers: 4

Maximum aantal deelnemers: 8


Locatie

Ik geef deze workshop bij mij thuis: Diependalsweg 10, Epen (Zuid-Limburg).


Data

Kom je met een groep van minimaal 4 personen dan kunnen we in overleg een geschikte datum plannen.